aFreeGo.com
Categories
Useful Info
Site Sponsors

 

SubCategory : Business and Productivity / Time and Clock Tools

 

Backup Telefon     4.4.1.2

Author   Backup telefon
Date   11/28/2011
Size   2211 KB
License   Shareware
Price   US $69.00
Platform   Win7 x32,Win7 x64,WinServer,WinVista,WinVista x64,WinXP
Installation   Install and Uninstall
aFreeGo Rating   Not Rated
Downloads   53
User Rating   0.00
Min Requirements   128 MB RAM 10 MB free disk space
Limitations  

Highslide JS

Click image to enlarge

 

 

 

 

 

 

 

 

SIM software fotografi shërim riparimin e kartës së dëmtuar dosje imazhe dhe kështu kërkesës është dëmtuar aksidentalisht kartë SIM. Programi i Rilindjes kartën ofron mënyra më e lehtë për të siguruar dhe rivendosjen e të dhënave fshihet mesazhet dhe detajet në lidhje me numrin specifike vendndodhjen etj. Informacione në lidhje me identitetin e të dhënave për shkak të virusit sulm me më pak të përgjegjshëm me kalimin e kohës. Shërim të kartës SIM software ngjall të gjitha të dhënat e korruptuar të tilla si regjistrimet zëri video dokumente fotografi directories etj pa detaje njoftim. Kartën SIM është e fshehur informacione Rilindjes program të tilla si IMSI SIM (të përbashkët International Mobile ID) numrin e pjesëve etj. Papritur për shkak të dështimit të shoferëve. Mjet për të rimarrë të korruptuar fotografi SIM kartën e Rilindjes informacion etj. Vendndodhja informacion është dëmtuar kartë SIM. Shërim të kartës SIM software ringjall të gjithë informacionin e fshirë të tilla si dokumente dhe numrat e kartës së identitetit SIM dhe detajet e zbatimit etj që rezulton nga dëmtimi në kartën SIM. Rritje të qëndrueshme të drejtorive Kontaktet në SIM kontaktit etj për shkak të gabimit njerëzor apo arsye të tjera për t''u kthyer. Karakteristikat e programit: * Sigurimi i të lehtë dhe të sigurt për humbjen e informacionit të tilla si pjesë këmbimi telefon etj. Marrë mesazhe SMS me disa klikime. * Ringjallin dhënat e dëmtuar gabimisht dhe të përcaktojë numrin e kartave SIM etj. Vendndodhja informacion pa ndonjë njohuri të veçanta. * Të marrim të dhëna nga dëmtimi aksident siç përshkruhet në detaje objekte për të dërguar dhe marrë telefonata dërgoni detajet e të dhënat e MMS etj. Për shkak të një software të meta.

 Rate This Software 

 Votes : 0
 Rating : 0.00 / 5.00
Copyright © 2001 - 2018 Castle Software Ltd
 Home - Advertising - Member Login - RSS - About Us - Contact Us